Kestosidesuositus runsaille menkoille

Tervetuloa menkKAVERI -kirjoituksen äärelle. Palstalla vierailevat kirjoittajat kertovat mietteitään menkoista, ja kaikesta, mihin ajatukset niiden kautta johtavat. 


Hei, olen Eva, 16 v. Minulla on tosi runsaat menkat ja minulla on aiemmin mennyt monta pakettia kertakäyttösiteitä yksien kuukautisen aikana, joka kuukausi.

Halusin kokeilla kestositeitä, joten tilasin Precious Starsilta kuusi Purple Overnight -yösidettä testiin. Olen nyt kahdet kuukautiset kokeillut näitä kestositeitä, ja ne tuntuvat tosi paljon mukavammilta alapäässä kuin hiostavat kertakäyttösiteet. Kestositeet myös imevät tosi hyvin verta, joten runsainakaan vuotopäivinä niitä ei yleensä tarvitse vaihtaa kuin 3-4 tunnin välein (Libressen yösiteitä vaihdoin 1-2 tunnin välein).

Precious Stars lahjoittaa 1% kokonaistuotostaan kuukausittain Empowerment Collective -hyväntekeväisyysjärjestölle. Järjestö edistää tyttöjen ja naisten hyvinvointia sekä turvallisuutta Nepalissa.

Tosi hyvät kokemukset siis kestositeistä, ja aion kokonaan vaihtaa niihin kunhan saan hankittua riittävästi siteitä. Kuusi yösidettä riittää tosi runsaille menkoilleni vain päiväksi, joten meneehän niihin rahaa, mutta toisaalta kestositeet kestävät vuosikausia, ovat ekologisia, ja tuntuvat paljon mukavammilta! Suosittelen siis kestositeitä vaihtoehdoksi kertiksille kaikille tytöille, ja miksei vanhemmillekin naisille! :).


Kiitos Evalle postauksesta! ❤ Toivottavasti tästä on hyötyä muillekin, joilla on runsaat menkat. Jos haluat kirjoittaa omasta menkkakokemuksestasi tai menkkamietteistäsi blogiin, ole yhteydessä munmenkat@gmail.com tai Instassa @menkkablogi.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s