Kerro kamalin menkkakokemuksesi ja voita Pimppipeili!

Kysely on PÄÄTTYNYT, voimakkaan koosteen tuloksista voit lukea täältä. Jos kuitenkin haluat tietää, miksi tällainen kysely tehtiin ja mikä on Pimppipeili, read on!


Äänestitte Kamalimmat menkkakokemukset -kyselyn 400 instaseuraajan spesiaaliksi. Tai siis Instagram-seuraajat äänestivät 🙂 . Jos tykkäät Instailla, tsekkaa myös Menkkiksen tili siellä. Koska that’s where part of the fun happens ja siellä pääsee myös vaikuttamaan blogin sisältöön.

Aluksi, kun alkoi näyttämään, että tämä vaihtoehto voittaa äänestyksen, olin vähän pettynyt – miksi ihmiset haluavat aina puhua menkkojen paskoista puolista? Mutta sitten yksi lukija kirjoitti haluavansa tällaisen kyselyn, koska se olisi tilaisuus purkaa näihin kokemuksiin liittyvää häpeää yhdessä. Sellaisen kyselyn takana voin kyllä seisoa! Eikä sillä ole väliä, mitkä on just sun motivaatiot kertoa oma kamala menkkatarinasi. Voit tehdä sen huviksesi, kirjoittamisen ilosta, huumoriarvon vuoksi, tylsyydestä, tarpeesta purkaa… Mistä syystä vaan. Tässä on nyt mahdollisuus siihen ❤

Päätin liittää kyselyyn pienen arvonnan kylkeen – sanotaan vaikka joulun hengessä (kuuntelen jo Jouluradiota) – joten nyt seuraa Menkkablogin toinen ever arvonta! Vastaamalla kyselyyn voit osallistua PIMPPIPEILIN arvontaan! Niin minkä?

Anna-Riitta Kässi ja Pimppipeilit. kuva: Tiia Hyyryläinen

Tunne itsesi -pimppipeili on ihanan doulan, doulaemon ja seksuaalikasvattajan, Anna-Riitta Kässin luomus. Ne on kuvittanut Saara Obele.

Tunne itsesi -pimppipeili kannustaa tutustumaan itseensä ja katsomaan itseään lempeästi. Tunne-sana viittaa sekä tietämiseen että fyysiseen tuntemiseen. Peili antaa luvan katsoa ja koskettaa omaa sukuelintä. Peilin halkaisija on 5,8 cm. 

– tuotekuvaus Anna-Riitan doulayritys Viekun nettikaupassa

Mutta, siis, kamalat menkat.

Vaikka liputan kuukautispositiivisuuden puolesta, on mullakin välillä kamalia menkkakokemuksia, syystä tai toisesta. Eikä menkkapositiivisuus tarkoita sitä, etteikö menkoista voisi valittaa. [täällä kirjoitin, mitä menkkapositiivisuus mulle tarkoittaa] Nyt voidaan purkaa yhdessä ne kamalimmat, kipeimmät, verisimmät, itkuisimmat, noloimmat ja ärtyneimmät menkkakokemukset.

Tästä linkistä pääset Kamalimmat menkkakokemukset -kyselyyn [PÄÄTTYNYT] kertomaan kokemuksesi ja osallistumaan halutessasi pimppipeiliarvontaan. Koostan kyselyn vastauksista postauksen joulukuussa. Vastaajien henkilöllisyydet eivät paljastu eivätkä yhdisty vastauksiin.

Ollaan lempeitä itsellemme. Nyt on marraskuu.

Mitä kaikkea olemmekaan yhdessä kokeneet.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s