Vastaa menkkaseksikyselyyn, voita PikkuPulun kestosidesetti

ARVONTA JA KYSELY! 
Nyt on aika Menkkablogin ekan arvonnan *innoissaan*

Menkkaseksi puhutti paljon blogin Instagramissa, kun julkaisin aiheesta menkKAVERI -vieraskynän. Siksi tein aiheesta Pienen menkkaseksikyselyn, ja syyskuun aikana kirjoitan kyselyn tuloksista kootun postauksen, vastaajien anonyymiutta kunnioittaen 

Kuvassa oleva ihana PikkuPulun kestosidesetti säilytyspusseineen arvotaan Pieneen menkkaseksikyselyyn vastanneiden kesken! Linkki kyselyyn: https://fi.surveymonkey.com/r/Z3TWFSY [Vastaa 6.9. mennessä.]

PikkuPulun kestotuotteet ommellaan rakkaudella ja käsityötaidolla Lempäälässä. Nettikaupasta löytyy kestositeitä/vaippoja/liivinsuojia/talousliinoja/nenäliinoja ja paljon muuta! 💙💛 Kaikki niin ihanissa kuoseissa. Jos arpaonni ei tällä kertaa suosi, mutta haluat silti ilahduttaa syksyn menkkojasi kivan värisillä kestositeillä, niin klikkaa PikkuPulun verkkokauppaan tästä linkistä.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s