Nämä 5 kuvaa kuvaavat kuukautisiani – mitkä ovat Sinun 5 kuvaasi?

Rennon, sateisen kotipäivän ratoksi haluan kirjoittaa. Kuukautiset eivät ole lähelläkään. Taidan olla [tarkistaa Cluesta] kierron 17. päivän kohdalla menossa. Menkat alkavat 26. kiertopäivän tienoilla.

Päätin etsiä netin kuvapalveluista viisi kuvaa, jotka mielestäni kuvaavat Juuri Minun Menkkojani. Laitan ne tähän postaukseen ilman sen kummempia selittelyjä. Kuvat puhukoot puolestaan.

Samalla haastan Juuri Sinut tekemään saman. Prosessi on hauska, ja tutustuin menkkoihini uudella tavalla. Suosittelen! Voit lähettää kuvat myös halutessasi osoitteeseen munmenkat@gmail.com, niin teen kuvistasi postauksen. Anonyymisti tai nimellä. Voit myös käyttää hashtagia #5kuvaamenkoista ja postata kuvia someen. Tägää @menkkablogi , sillä olisi ilo nähdä teidän kuvianne.

[Hyviä, ilmaisia kuvapankkeja ovat esimerkiksi Pixabay, Unsplash, Pexels sekä suomalainen Kuviasuomesta. Itse käytän myös Canvaa Menkkablogin kuvittamiseen. Palvelu vaatii kirjautumisen, mutta on vaivan arvoinen.]

Mutta nyt, tässä 5 kuvaa, jotka kuvaavat mun menkka-aikaani:


1.

2.

3.

4.

5.


Tsekkaa myös nämä postaukset:

Seuraavaan kertaan ❤

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s