Somereaktio #ihatebeingagirl -postaukseen

Tuli niin upea, avoin ja rehellinen kommentti Menkkablogin instaan, kun mainostin #ihatebeingagirl -postausta, että aloitan uuden vuoden julkaisemalla kommentin kokonaisuudessaan:


Mää oon ollu yks naisenalku aikanaan, joka on sanonu et vihaan olla nainen.

Siks tää uus blogiteksti meni ihon alle ja pisti miettimään, et niinpä juu tosiaan, enpä ole kuullut et miehenalut ois sanonee et ne vihais olla poikia. Ja oon sillon teininä toivonu et oisin poika, ku on ollu nii kivuliaat menkat.

kuva: canva.com

Ja menkat oli hävettävä asia. Hävetti sanoa äitille et “tarttisin menkkajuttuja” tai hävetti se ku äiti kysy kaupassa et “tarttetko nää niitä rättejä?” Ja kun oon ollu kaupassa töissä, ni edelleen naiset häpeää ostaa kuukautissiteitä !!

Miksi?

Mää päätin (siis ihan rehellisesti vaan päätin) että mää en vaan halua enää hävetä siteitten ostamista. Täysin luonnollinen ja normaali asia.

kuva: canva.com

Viimeks ku ostin siteitä kaupasta ja kaivoin auton avaimia taskusta ni pyysin miehekettä kantamaan siteet. Miehekettä oli kuulemma vastaan tullut mies katsonut pitkään (mies kantamassa siteitä OMG!!!).

Ja palatakseni siteitten ostamiseen, ni välillä tekis mieli ihan tehä kaupassa joku numero, eli vaikka isoon ääneen selittää joko kauppakaverille / puhelimen päässä olevalle kauppakaverille et

“NYT OON OSTAMASSA SITEITÄ, KUN VALUN VERTA NIIN KUIN HÄRÄN KURKUSTA. JA TULEE NE VERIKLIMPIT PAREMMIN ULOS KU KÄYTTÄÄ SITEITÄ. JA PILLU ON NII SAAKELIN KIPIÄ, NI EN SAA KUUKUPPIA PAIKOILLEEN”


Hyvää uutta vuotta Menkkabloginkin puolesta! 🙂 Vuodelle 2019 toivon lisää kivoja yhteistyökuvioita. Niitä on jo sovittukin. Osallistun kevään aikana ainakin menkkatarinatyöpajaan ja Menkkafestareille. Molemmista tulossa juttua blogiin!

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s