pooing makes cramps feel better

[Johanna – menkkojen 3. päivä]

Tällä kertaa odotin menkkoja innolla. Jotta pääsen kirjoittamaan blogia.

Odotellessa julkaisin PMS -musasuosituksia ja toisen menkKAVERIpostauksen, jota muuten jaettiin Facebookissa 15 kertaa. 🙂 se tekee iloiseksi.

Iloiseksi tekee myös se, että sain kirjoituksen julkaisemisen jälkeen puhelun, jossa mulle luettiin ääneen juuri syntynyt menkKAVERI -kirjoitus. Lukija oli inspiroitunut edellisen kirjoittajan kokemuksista pohtimaan, miten hän itse hahmottaa menkkansa. Just tätä! Tätä lisää!

Olen miettinyt kipua.

Olen lukenut siitä, ja katsonut Youtube -videon, jossa puhutaan siitä. Menkkakivusta.

Itse olen onnekas, kun en juuri kipua koe. Ne, jotka sitä ovat päässeet enemmän tarkastelemaan, ovat nyt kahdessa eri kontekstissa kertoneet, että tietynlainen alapäällä “työntäminen” helpottaa kipua.

Edellisen menkKAVERI -postauksen kirjoittaja kuvasi, että hänen kehonsa haluaa “menkkailla aktiivisesti”, ja pillulla työntäminen helpottaa kipua. Myös tubettaja Hannah Wittonin menkkajutteluvideolla oli kommentti “pooing makes cramps feel better“. Ehkä se johtuu työntämisliikkeestä? En tiedä, kommentoikaa? Onko kellään kokemuksia aiheesta?

Hannah Witton on muuten ihana. Seuraan tubettajia melko paljon ja Hannah on yksi, jonka videot katson heti, kun ne ilmestyvät. Paitsi, että tykkään kamalasti hänen puhetyylistään sekä tavastaan elehtiä käsillään, niin hän myös puhuu seksistä ja seksuaalisuudesta avoimesti, positiivisesti ja luonnollisesti.

Menkkablogin teemaan liittyen kannattaa tsekata erityisesti hänen The Hormone Diaries -sarjan videot.

1 Comment

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s